maandag 19 augustus 2013

Eerste blogberichtvrees

Hallo allemaal,
Allemaal? Dit is het eerste berichtje op mijn blog, dus echt veel lezers verwacht ik nog niet, maar toch voor de gene die het wel lezen : Hallo! Welkom op mijn blog!
Mijn naam is Simone en al een tijdje droom ik van het beginnen van een eigen blog. Alleen is beginnen iets wat ik best lastig vind. Zo heb ik al vele artikeltjes in mijn hoofd geschreven, al ontelbaar keren een lay-out bedacht en al meerdere keren ook daadwerkelijk een blog aangemaakt. Toch is er nooit echt een begin gekomen, want elke keer loop ik tegen het eerste berichtje aan dat geschreven moet worden. Dit berichtje dus. Het liefst typ ik hier een geheel kloppende en gezellige  introductie van mijzelf en mijn blog maar telkens ben ik bang dat ik dingen zal schrijven die niet overkomen zoals ik ze bedoel, of juist een heleboel dingen vergeet te zeggen.Vroeger (en stiekem nog steeds) sloeg ik al de eerste bladzijde van een schrift of tekenboek over zodat ik die in ieder geval niet kon verpesten. Als het aan mij zou liggen zou ik dus het eerste berichtje op mijn blog het liefst helemaal overslaan en gewoon beginnen met het posten van leuke andere berichtjes. En aangezien het toch eigenlijk mijn eigen blog is, is dit ook wat ik ga doen ;-)! Gewoon Beginnen (met hoofdletter B) met dat wat ik wel echt kwijt wil ;-)! Heel veel plezier op mijn blog!
Liefs Simone

1 opmerking:

  1. Leuk! Je blog staat al en sleutelen kan altijd toch! Ik ga je in ieder geval op de voet volgen. Je eerste blogberichtje en onderwerpjes (simode en siwone) vind ik al heel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...