dinsdag 17 december 2013

SIMODE: Charlotte OlympiaHet is weer die tijd van het jaar. Die tijd van lichtjes, lekker eten, gezelligheid, cadeautjes en daarmee het maken van verlanglijstjes. Het dromen van spulletjes die je eigenlijk graag zou willen hebben gaat starend soms zelfs een beetje verder dan het budget van Sinterklaas en de kerstman toelaat (hoewel het natuurlijk zómaar zou kunnen dat we dit jaar de oudejaarsloterij gaan winnen ;-). Heerlijk vind ik het, om te kijken naar al die dingetjes die ik hoop ooit te kunnen kopen van mijn eigen verdiende geld, terwijl ik weet dat het voorlopig bij dromen zal blijven en dat is op een bepaalde manier dan ook best wel weer fijn.
Een van die wensen is een grappige accessoire van modemerk Charlotte Olympia, want oh, ik ben zo gek op haar ontwerpen. Sowieso heb ik (zoals vele modemeisjes) een zwak voor tassen en schoenen (en sieraden!). Accessoires fleuren zo leuk je outfit op en je gebruikt ze meestal vaker dan één bepaald kledingitem. Ik wel tenminste, want voor mij is geen enkele outfit compleet zonder (een overdaad aan deze) extraatjes. Daarbij heb je natuurlijk ook echt een nieuw paar schoenen en een goeie tas nódig!
Zo heb ik heel erg Olympia's zwarte kattenballerina's nodig! Ze zouden elk kledingsetje afmaken en geschikt zijn voor elke gelegenheid.
Die leuke telefoontas kan ik misschien niet ten alle tijde bij me dragen maar zou ook gewoon heel leuk staan op mijn dressoir zo dat ik er de hele dag naar kan kijken.
Katten, telefoons, gummybears, tijdschriften, filmrolletjes, fruit en bloemetjes, niks is dit merk te gek. Op een hele originele, gewaagde wijze en met een flinke dosis humor weten ze deze onderwerpen in hun ontwerpen te verwerken en daarmee een lach op vele gezichtjes te toveren. Buiten die humor en originaliteit komt er bij het maken van deze items heel veel liefde, mooie materialen en oog voor detail en afwerking kijken. Dit is uiteraard dan ook terug te zien in de prijs, wat misschien wel volkomen terecht is.
Jammer genoeg laat mijn portemonnee een dergelijke aankoop dus (nog) niet toe. Tot die tijd zwijmel ik weg onder de kerstboom,(of later in het jaar op een handoekje in de zon)want tja, dromen mag, toch :) ?!

Welke onverantwoorde of onbereikbare wensen staan er op jouw verlanglijstje? Ik ben heel benieuwd naar jullie cadeaudromen!

2 opmerkingen:

  1. Al die schoenen zijn zo leuk! Vooral de heels links onder (:

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...