zondag 23 februari 2014

SIMODE: Favorites | OutfitJeeej! Ein-de-lijk weer een outfitpost online :)! Ik zeg eindelijk omdat ik zelf graag wat vaker over mode en outfits zou willen bloggen. Wonen en interieur vind ik ook echt heel interessant, zeker op dit moment, maar mode is toch wel mijn eerste liefde. Eventjes had ik zelfs het voornemen om in 2014 veertig outfits online te zetten maar aangezien dit "nieuwe" jaar al bijna weer twee maanden onderweg is, denk ik dat ik dat waarschijnlijk niet gaat halen. Dat is ook eigenlijk niet erg ;-).
Net als dat het (hopelijk) niet erg is dat deze foto's al een tijdje geleden gemaakt zijn. De afgelopen tijd deed ik het een beetje rustiger aan, vandaar ook dat ik de laatste weken misschien wat minder actieven aan het bloggen was. Toch heeft het bloggen niet stil gelegen. Zo af en toe heb ik wel foto's gemaakt, van outfits maar ook van andere dingen, zodat ik die later kan posten. Een beetje vals spelen dus, hopelijk vinden jullie dat niet erg ;-)!

Over de kleding. Eigenlijk zijn dit allemaal favoriete items van mij. Nou ben ik stiekem best wel gek op bijna al mijn kleren maar deze stukken zitten ook nog eens lekker (iets wat natuurlijk mooi meegenomen is)!
Het hoedje (H&M) is perfect voor een bad-hair-day, maar ook voor alle andere dagen dat ik geen zin heb om mijn haar te doen, haha! En hij kleurt goed bij mijn "groene monster".
Dit jasje (Motel Rocks) zagen jullie misschien al een aantal keren langs komen op mijn blog (hier en hier), maar wat mij betreft kan ik het niet vaak genoeg dragen. Ik word er altijd vrolijk van.
De sjaal en ik zijn eigenlijk al onafscheidelijk sinds ik hem afgelopen oktober voor mijn verjaardag kreeg. Hij is zo fijn zacht en warm!
De (nep)leren broek (Pieces) is een item waar ik een tijdje naar op zoek ben geweest. Eentje die mooi en lekker zit dan, want eigenlijk draag ik bijna nooit broeken. Toch leek het me fijn om een broek zo als deze te combineren met mijn grote en geliefde truiencollectie, zoals ik hier ook deed.
Net als van mijn groene jas word ik ook nog altijd blij van mijn glitterschatjes (Fab), ook al zijn die nu soms een beetje te koud om buiten te dragen.

Zelf vind ik wel dat ik er een beetje moe uit zie op de foto's. Hihi, het blijft toch een beetje gek om je zelf zo terug te zien. Ik word er nog steeds een beetje verlegen van. Gelukkig gaat het niet om mij, maar om de kleding. Ik ben heel benieuwd wat jullie er van vinden. Lijkt het jullie leuk om nog meer foto's te zien van mij en mijn outfits? Zoals gezegd, er ligt nog het een en ander op de stapel, so please stay tuned ;-)!


3 opmerkingen:

  1. Mooie outfit! Ik vind het jasje en je hoedje echt heel gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hele leuke outfit! De kleur van het jasje is zó gaaf! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wow die jas ziet er mooi uit zeg!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...