maandag 11 augustus 2014

Yeah, afgestudeerd!Yeaah! Het koste misschien wat bloed, zweet en tranen maar na bijna 4 jaar ben ik vorige maand dan eindelijk AFGESTUDEERD :D! Ik mag mij nu officieel Media Modestylist noemen, hoe cool is dat!?!? Ik moet zelf nog steeds een beetje wennen aan het idee, maar het voelt goed.

Goed maar ook gek. Tijdens de Akademietijd heb ik zo veel geleerd, zo veel plezier gehad en zo ontzettend veel meegemaakt. In de jaren dat ik studeerde ben ik echt gegroeid tot de persoon die ik nu ben en dat was grotendeels ook dankzij school. Akademie Vogue was voor mij een plek die heel warm en gezellig voelde en waar ik altijd het idee had dat de mensen er voor me waren en ze oprecht het beste in me naar boven wilden brengen. Ik heb me er altijd heel welkom gevoeld en daar ben ik heel dankbaar voor. Ook de diploma-uitreiking was een hele bijzondere dag. Het was fijn om alle lieve studiegenootjes, docenten, familie en alle andere bijzondere mensen samen te zien. Zo warm en fijn als mijn studententijd was, voelde m’n diploma-uitreiking ook. Het was echt heel speciaal. Ook omdat ik cum laude geslaagd ben misschien, school maakte daar nog een extra feestje van, wat ik ontzettend lief en bijzonder vind. Ik ga iedereen echt wel missen.

Nu is het natuurlijk tijd voor nieuwe dingen. Superspannend allemaal. Het voelt nog zo gek, niet meer naar school gaan, vragen over de toekomst; Wat wil ik nu? Wat wil ik later? Op zoek zijn naar een baan.. Het lijkt wel of ik volwassen aan het worden ben, hihi (help?!).

Door alle drukte rondom het afstuderen heb ik, zoals jullie misschien wel merkten, het bloggen eventjes in de koelkast gezet.. Dat vond ik niet echt leuk maar nodig was het wel. Ook na die drukke tijd was het hier nog best een tijdje stil omdat ik heel veel behoefte voelde om volledig uit te rusten, bij te komen en gewoon even niks te doen(kan ik dat? Blijkbaar wel..). Gelukkig voel ik nu weer genoeg nieuwe energie en inspiratie om hier weer fris en al aan de slag te gaan! Ik heb er zin in en hoop dat jullie het nog steeds leuk zullen vinden om mijn blog te lezen. Hou het in ieder geval deze week nog even in de gaten want ik beloof dat er wat leuks aan zit te komen!

Heel erg veel liefs, en nu echt tot snel!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...